Mikä Sirdar?

Himalajalla sirdar on retkikunnan pääopas, joka kokoaa asiakkaan toiveeseen ja tarpeeseen sopivan retkikunnan, huolehtii viranomaisluvat sekä järjestelyistä ja vie retkikunnan kohteeseen. Me haluamme tarjota samanlaista palvelua Suomessa ja verkkomaailmassa.

Sirdar on perustettu vuonna 2013. Olemme ketterä, tehokas verkkopalveluyritys ja pyrimme auttamaan asiakkaitamme kustannustehokkaasti.

Valintamme on olla pieni, koska siten voimme toimia ketterästi, joustavasti ja laadukkaasti – sekä pitää hinnat maltillisina. Kokoamme kompensoimme kumppaniverkostollamme, josta löytyy kokenut, tuttu asiantuntija kaikkiin verkkoprojektin vaiheisiin.

Arvot

1. Laatu ja luotettavuus

Haluamme pitää toimitustemme laadun korkeana ja pitää kiinni antamistamme aikatauluista. Laadun määrittävät asiakkaamme, jotka iloksemme ovat halunneet jatkaa yhteistyötä kanssamme. Läpinäkyvyydellä ja rehellisellä viestinnällä haluamme syventää luotettavuutta entisestään.

2. Helppous ja hauskuus

Yritämme välttää tiukkapipoisuutta ja tehdä asiat epämuodollisesti, mutta silti ammattimaisesti. Meistä palavereissa sekä viestinnässä saa ja kuuluu olla hauskaa, kunhan pidetään kiinni asian edistämisestä.

3. Asiakaslähtöisyys

Jo pelkästään yrityksen nimen takana oleva tarina velvoittaa meitä toimimaan toimeksiantajaamme kuunnellen. Asiakas määrittelee tavoitteen ja me mietimme järkevimmät keinot päästä tavoitteeseen. Välillä se voi tarkoittaa projektin keskeyttämistä tai asiakkaan ohjaamista toisaalle, mutta päätökset tehdään aina asiakkaan parhaaksi.

Valitsemme työkalut ja toimintatavat niin, että yhteistyö on helppoa. Tapaamme ja soitamme mielellämme, koska niin asiat usein selviävät nopeammin ja vältytään väärinymmärryksiltä.

4. Oppiminen ja jakaminen

Haluamme oppia koko ajan lisää tekniikasta, toimintatavoista, työkaluista ja ihmisistä. Kokeilemme ja jaaamme mielellämme tätä tietoa mielellämme asiakkaidemme kanssa. Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin, meidän kaikkien pitää pysyä muutoksen mukana.

Suomalaista osaamista

Teemme työmme suomalaisin voimin, maksamme veromme Suomeen ja haluamme luoda Suomeen työpaikkoja. Haluamme varmistaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun ja tulevaisuudessakin toimivat toteutukset, jota kokemuksemme mukaan halvemmista maista ei useinkaan saa. Toisaalta haluamme kantaa kortemme kekoon ja edistää Suomen hyvinvointia.

Anna palautetta!

Erityisen mielellämme kuulemme positiivisia kommentteja, mutta rakentava palaute on meille vielä arvokkaampaa. Avaa sanainen arkkusi, jos koet, että emme elä arvojemme mukaisesti tai meillä on muuten parannettavaa – tai jos haluat jakaa positiivisen kokemuksen kanssamme.

Ota kantaa

Risut ja ruusut ovat meille arvokkaita!