Sirdar laajentaa palvelutarjontaansa ja siirtyy osaksi Redlandia liiketoimintakaupalla

Sirdar Oy:n verkkoliiketoiminnan toteutus- ja ylläpitopalvelut siirtyvät osaksi markkinointi-, viestintä- ja digitaalisia palveluja tarjoavaa Redland Oy:ta liiketoimintakaupalla. Redland vahvistaa järjestelyssä digitaalista palvelukehitystään ja Sirdarin toimitusjohtaja Jussi Salmio siirtyy Redlandin projektipäälliköksi ja osakkaaksi.

Samassa yhteydessä Sirdar palaa juurilleen, keskittyen jatkossa auttamaan verkkoprojektien tilaajia ja toimittajia konsultin roolissa.

Sirdarin sivusto-, verkkokauppa- ja verkkosovellusasiakkaille vanhat sopimukset ja käytännöt säilyvät. Uusina asioina muutos mahdollistaa asiakkaille tehokkaampaa toteutusta, nopeampaa reagointikyvykkyyttä ja laajempaa palveluvalikoimaa. Kasvu- ja kehityskumppaniksi profiloitunut Redland voi auttaa Sirdarin asiakkaita myös suunnittelun, brändin kehittämisen ja kokonaisvaltaisen markkinointiviestinnän saralla.

”Olen tosi innoissani muutoksesta, koska voimme tarjota vanhoille asiakkaillemme leveämmät hartiat vanhojen palveluiden osalta, mutta sen lisäksi tarjota lukuisia uusia palveluita, joista uskon olevan hyötyä Sirdarin asiakkaille. Henkilökohtaisesti on mahtavaa päästä mukaan ammattitaitoiseen tiimiin, jossa on hyvä tekemisen meininki”, sanoo Sirdarin toimitusjohtaja Jussi Salmio.

“Jussi Salmion myötä saamme vahvistusta digitaaliseen palvelukehitykseen sekä vaativien digiprojektien hallintaan. Jussi tuo myös näkemystä Redlandin prosessien kehittämiseen”, sanoo Raila Lassila, Redlandin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Jussi Salmio, toimitusjohtaja, Sirdar / projektipäällikkö & osakas, Redland
p. +358 40 861 5216, jussi.salmio@redland.fi

Raila Lassila, toimitusjohtaja & osakas, Redland
p. +358 40 527 3446, raila@redland.fi, redland.fi

Kiinnostuitko?

Tehdään yhdessä tehokkaasti ja ketterästi
Ota yhteytta

Jaa somessa