Mozo Accessories

Sirdar on toteuttanut Mozolle sivuston/verkkokaupan, jossa myydään Lumia-puhelinten lisäkuoria ja kannettavien laitteiden suojalaukkuja ympäri maailmaa. Palvelu vahvistaa Mozon brändiä ja integroi sen vahvemmin Instagramiin sekä muihin sosiaalisen median kanaviin.

Käyttöliittymä on suunniteltu yhdessä Mozon ja Sirdarin voimin. Responsiivisen sivuston ulkoasu on Mozon suunnittelijoiden kynästä ja toteutus on tehty Sirdarin toteuttaman WordPress-teeman päälle.

Palvelu on rakennettu WordPressin ja sen lisäosan WooCommercen päälle. Kauppa hoitaa varaston ja tilausten hallinnan sekä toimituskulujen ja verojen laskemisen asiakkaan maan mukaan. Verkkokauppa on integroitu sekä UPS:n että Postin järjestelmiin sähköisesti, mikä säästää asiakkaan aikaa. Maksaminen on mahdollista PayPalin ja Maksuturvan maksutavoilla.

Palvelun sivuja ladataan lähes kymmenen tuhatta kertaa päivässä. Palvelu pyörii Azuren skaalautuvassa pilvipalvelimessa, millä varmistetaan palvelun toimivuus kansainvälisesti ja kuormapiikkien aikoina. Google PageSpeed -moduuli ja muut optimointityökalut takaavat nopeat sivulataukset.