Belle Marie

Olemme toteuttaneet kosmetiikkatukkuri ja jälleenmyyjä Riimin Oy:lle verkkokaupan bellemarie.fi. Suunnittelu tehtiin vuorovaikutteisesti yhdessä markkinointitoimisto Ideavirran kanssa, Ideavirran vastatessa käyttöliittymästä, visuaaliuudesta ja markkinoinnillisesta näkemyksestä.

Bellemariessa on tuhansia tuotteita ja kymmeniä kategorioita, silti kauppa toimii nopeasti ja on helposti käytettävä mm. tehokkaan hakutoiminnallisuuden ansiosta.

Belle Marie verkkokauppa kynsivalikoima

Sekä yritykset että ykstyisasiakkaat voivat tehdä tilauksia verkkokaupasta, minkä takia molemmille ryhmillä on omat hinnastonsa. Ylläpitäjä voi luoda erilaisia määrä- ja kuponkialennuksia tarpeen mukaan. Laskujen luominen ja tulostus on mahdollista hoitaa suoraan verkkokaupassa.

Käyttäjistä on luotu asiakasrekisteri laajentamalla WooCommerce-verkkokauppalisäosaa. Sen avulla ylläpitäjä voi seurata asiakkaiden ostokäyttäytymistä ja luokitella heitä erilaisiin ryhmiin, esim. evätä laskulla ostaminen tai ottaa käyttöön automaattiset maksumuistutukset.

Belle Marie referenssi tuotesivu

Ylläpitoa helpottamaan on toteutettu suoraan kirjanpitoon vietävät Excel-raportit myynneistä ja varastosaldoista. Vastaavasti varastosaldot on mahdollista päivittää Excelistä verkkokauppaan esimerkiksi inventaarion yhteydessä tai suurten lähetysten saapuessa.