Tekninen toteutus tuottaa palvelun sisällöiksi ja vuorovaikutukseksi – tekstiksi, kuviksi ja klikattaviksi elementeiksi tai valinnoiksi.

Työskentelemme lähes joka päivä WordPressin kanssa, koska usein se vain on sopivin työkalu sivusto- tai verkkokauppaprojekteihin, mutta usein se ajaa asiansa myös web- tai mobiilisovelluksen taustajärjestelmänä REST rajapinnan kautta. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja sillä on kymmeniä tuhansia kehittäjiä sekä lisäosia, joilla sen toimintaa voi laajentaa. Suomestakin löytyy kymmeniä eli satoja WordPress-yrityksiä, eli vaaraa yhden yrityksen vangiksi jäämisestä ei ole. Meillä on kokemusta niin WordPress teemojen kuin lisäosien kehityksestä asiakkaiden tarpeisiin.

Teemme sovelluksia myös LAMP- ja MEAN-ohjelmistopinojen kanssa. Olemme rakentaneet sovelluksia erilaisten avoimen lähdekoodin frameworkkien sekä kirjastojen päälle, esimerkiksi Laravel, Node.js, React ja Angular.

Toteutusfilosofiaamme kuuluu, että teemme laadukasta, jatkokehityskelpoista ja helposti ylläpidettävää koodia suomalaisin voimin.

Kiinnostuitko?

Tehdään yhdessä tehokkaasti ja ketterästi
Ota yhteytta